Hönö vårdcentral


Hönö vårdcentral söker en specialist i allmänmedicin eller geriatrik som kan komplettera vår läkarstab bestående av tre specialister i allmänmedicin, två legitimerade läkare samt en ST-läkare i allmänmedicin som nu går in på sitt tredje år. Under hösten kommer vi också ta emot en AT-läkare. https://www.honovardcentral.se/

Till detta gäng söker vi en positiv, driven och engagerad specialistläkare som vill vara med och utveckla vårdcentralen mot ett bättre omhändertagande av våra patienter. Vi ser möjligheter med ökad digitalisering i vårt arbete och har bland annat en egenutvecklad chatt för våra patienter att ta kontakt med oss via.

Hönö vårdcentral är en privat driven vårdcentral ackrediterad i Västra Götalandsregionens vårdval, VG Primärvård. Vårdcentralen ligger i vackra omgivningar några minuters promenad från färjeläget Pinan och cirka 400 meter från busshållplats Västra Gärdet. Vi flyttade in i ljusa nybyggda och vackra lokaler våren 2014. Under våren 2021 öppnade vi en filial på grannön Bohus-Björkö där vi nu tar emot både vårdcentralspatienter och även BVC-barn.

Vi har drygt 6660 listade patienter, vilket utgör lite drygt hälften av kommunens invånare. Vi upplever att patienterna är nöjda med "sin" vårdcentral och detta bekräftades också i den senaste Nationella patientenkäten. Utöver läkarstaben finns också distriktssjuksköterska och fem sjuksköterskor samt psykolog, undersköterska, receptionist, sekreterare och husmor. God stämning och bra bemanning vad gäller sköterskor och psykologer. Vi erbjuder goda anställningsvillkor!

Ring 0733-44 44 30 eller mejla bertil@rexler.se för mer information!